Bamble kikelige fellesråd

Velkommen til Froland menighet

Artikkelbilde

«Vi vil gi alle døpte en trygg tro på Jesus Kristus»

NY HJEMMESIDE

Denne hjemmesiden er ikke aktiv lenger.

Et felles samarbeid mellom Froland menighet og Froland menighetssenter har resultert i ei ny hjemmeside som dere vil finne informasjon på. trykk på linken.

frolandmenighet.no og du er inne på den nye siden.

Jubileumsgudstjeneste Froland kirke 300 år

Søndag 4. nov. kl. 11 feirer vi Froland kirke som er 300 år.

Biskop Stein Reinertsen, prost Jorunn Raddum og sokneprest Ravn Karsrud deltar. Lokale sangere og band leder sangen. Barna får tilbud om søndagskole under deler av gudstjenesten.

Etter gudstjenesten er det middag med noe program på Menighetssenteret. Alle er hjertelig velkomne!

Sang & salmekveld med Eyvind Skeie

Fredag 2. november kl.19 inviterer Froland Menighet ALLE til en  flott kveld i Froland kirke.

Prest, forfatter og salmedikter Eyvind Skeie (bildet) synger og forteller om sangene og salmene han har skrevet. Det blir mye allsang og innslag av lokale solister.  Dette er starten på jubileumshelgen for Froland kirke som er 300 år. Fri entrè

Full trøkk i helgen

Denne helgen er det full trøkk i menigheten.

Lørdag er det Basar og Markedsdag fra kl.13 på Menighetsenteret, Kl. 20 på kvelden begir ungdommen seg i vei på spøkelstur i skogen.

Søndag kl. 11 er det Søndagskolemesse på Menighetssenteret.  En travel, men flott helg er i vente. Håper vi sees!