Småbarnssang til fredag

Småbarnsang er  et uhøytidlig sang- og lekesamling for foreldre og barn, primert fra 0-3 år. babyer er spesielt velkomne.! barn over  3 år er også velkomne, men det blir ikke tilrettelagt spesielt for disse.

Samlingene er hver fredag kl.11:00 til ca 12:30 på Froland Menighetssenter.

Samlingene vil består av  sang, regler, instrumentleik og dans. Vi legger vekt på at dette sakl være uhøytidlielig, avslappet og et godt sosialt møtested for alle foreldre og evt. besteforeldre, og der barna kan lære seg å  bli glad i å synge. Sangen og musikkens betydning virker også inn på kommunikasjonen mellom foreldre og barn, skaper trygghet og utvikler språk og motorikk hos barnet.

det er Froland menighet som står  som arrangør av samlingene. derfor blir det kristne livsynet viktig å formidle gjennom at vi bl.a. synger noen kristne sanger.

samilngene begynner  med en sang- og lekesamling, og deretter spiser vi nistepakka vår sammen.  Kaffe og te blir servert.

Samlingene koster kr.100,- pr. semester pr. familie.

Kontaktpersoner:

Jorun Fjærbu Seppola  48 09 83 17