Nå begynner Småbarnssang

SMÅBARNSSANG

småbarnssang (1).jpg  småbarnssang (4).jpg

HØST 2013

Vi ønsker velkommen til en uhøytidelig sang- og leksamling for foreldre og barn, primært fra 0-3 år. Babyer er spesielt velkomne!! Barn over 3 år er også velkomne, men det blir ikke tilrettelagt spesielt for disse.

Vi annenhver torsdag kl. 11.00-12.30 på Froland menighetssenter, se datoene under.

Samlingen vil bestå av sang, regler, instrumentlek og dans. Vi legger vekt på at det skal være uhøytidelig, avslappet og et godt sosialt møtested for alle foreldre og evt. besteforeldre, og der barna kan lære seg å bli glad i å synge. Sangen og musikkens betydning virker også inn på kommunikasjonen mellom foreldre og barn, skaper trygghet og utvikler språk og motorikk hos barnet.

Det er Froland menighet som står som arrangør av samlingene. Derfor blir det kristne livssynet viktig å formidle gjennom at vi bl.a. synger noen kristne sanger.

Samlingen begynner med en sang- og leksamling, og deretter spiser vi nistepakka vår sammen. Kaffe og te blir servert.

Samlingene vil koste kr. 100,- pr. semester pr. familie!

høsten 2013:

Oppstart torsdag  10. oktober  annenhver torsdag frem til jul

Kontaktpersoner:

Eliann Solheim  93 65 44 48                   Michelle Heldal 40 63 36 76               Anette Gundersen  93 23 18 54

ARRANGØR: Froland menighet