Kurt Hjemdal til Kveldsbibelskolen

Kurt Hjemdal er en dytktig forkynner og bibellærer. For mange av oss er han kjent mest kjent som den første rektoren ved bibelskolen i Grimstad. Han er en kapaisitet som har hatt en rekke stillinger og verv innen kirke og organsisasjonliv i Norge. Nå er han pensjonist og ulønnet pastor i IMI-kirken i Grimstad. Vi gleder oss til å lytte til hans undervisning denne kvelden.

Kvelden starter kl.19:30 med undervisning . Så blir det kveldsmat  med påfølgende samtale og muligheter for spørsmål. Dette bruker å være fine og spennende samtaler. Kvelden rundes av kl. 21:15

Hvis du vil vite hva vi har snakket om på de tre første kveldene så kan du trykke på linken under. Videre markerer du det kapittelet du vil se og trykker last ned. Da kommer en power point syne.

Om du ikke har vært på tidliger kvelder vil du få mye igjen for denne kvelden likevel.