Konsert i Froland kirke

Artikkelbilde

Innunder jul

Stemningsfull førjulskonsert i Froland kirke med Iver Kleive og Sigmund Groven.

Tirsdag 26. november kl. 19.00

Programmet inneholder både mange av de mest kjente og kjære sangene, men også nyere og sjeldnere spilte juletoner:
”Jeg er så glad hver julekveld”, ”Glade jul”, Det lyser i stille grender”, ”O jul med din glede”, ”Kling no klokka”, ”Mitt hjerte alltid vanker”, ”I denne søte juletid”, ”Ave Maria”, ”Å skjønneste rose”, ”Aria”, ”Joleklokker over jorda”, ”Innunder Jul” m.fl....

Iver Kleive og Sigmund Groven har samarbeidet i over 30 år i konsertsammenheng og på plateinnspillinger. De er blant våre fremste utøvere på hvert sitt felt, og har stadig varierte og spennendeoppdrag i inn- og utland, hver for seg og sammen.

Kritikerne har tatt godt imot "Innunder Jul". Cd-en kom for noen år siden, og nå legger Groven og Kleive ut på førjulsturne.