Velkommen til Froland Geir

ekteparet grande 200.jpg

Geir og Tora Eileen utenfor menighetssenteret som blir en sentral plass i Geirs arbied.

Geir (37) kommer fra stillingen som trosopplærer og menighetspedagog i Ullensaker menighet på Jessheim.  Der har Geir jobbet mye med ungdom. Det er en musikalsk arbeider vi har fått i staben. Han har satt opp musikal for konfirmanter, jobbet i musikkskolen og trakterer gitaren på utmerket vis. Kanskje får vi høre dette på søndagskolemessen  15. juni. Etter planen blir han presentert på denne sammen med fru Tora Eileen (40) og de tre barna (i alderen 3-8 år)

Geir er trønder, men flytter til fruens fødeby Grimstad i juni. Der holder de på å bygge nytt hus som vissntok er ferdig på utsiden. Men sommeren går nok med på å komme i orden. Han begynner derfor ikke før fjerde august. Imidlertid  ville han gjene være med på søndagskolemessen, menighetsråd og et par arrangementer i juni slik at han blir litt kjent med oss frolendinger.

Vi gleder oss til å bli kjent med Geir og familien og tar han med i våre bønner.

grande og sjefene 200.jpg

Geir og Tora Eileen fikk omsvining av Knut Heggen (Froland Normisjon) og Karl Otto Brathen (Froland Menighet)