Bamble kikelige fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Mange "STAKK INNOM"

Onsdag 10. september arrangerte Unge Kristne og Froland menighet "STIKK INNOM"

Dette er tilbud for ungdom rett etter skoletid. Her kan de komme å gjøre lekser,spise middag, treffe venner, spille i band og gjøre andre aktiveteter.

lekser.jpg band.jpg  

Første samling var 10.september.  Med 42 middagsgjester  ble det en fin start på et nytt tiltak. Mange gav uttrykk for at de koste seg. Det var iherdig leksejobbing de første tre kvarterene. Her var det også noen voksne som kunne hjelpe de som trengte det, men aller mest hjalp de hverandre. Etterpå var det noen som spilte fotball og andre som ble med på bandspilling sammmen med Ungdomsarbeider Geir.  De lærte seg faktisk en låt før middag. Klokken fire var det middag som fikk toppkarakter av et par av ungdommene. Etter middagen ble det en kort samlingstund med sang en kort tale, Herrens bønn og velsignelsen.  Deretter var det aktivter, band og  for noen litt lekser igjen. Klokken atten var samlingen over.

fotball.jpg

Det er lagt opp til slike samlinger annenhver uke  i høst.  Da vil en vurdere om det blir ukentlig til våren. Alt er avhengig av oppslutningen. 

maten slo ann.jpg maten var god.jpg