Bamble kikelige fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Friluftsgudstjeneste Romeheia 19. april

 

blåfjell 3 14 200.jpg blåfjell 14 unger i tre 200.jpg blåfjell 14 karl otto 200.jpg
God stemning på friluftsgudstjenesten i fjor Utsikten på Romeheia er også god Kanskje denne karen tar turen i år også

ANKOMST:
Kjør til Haugås, men ikke sving inn til gården. Det er en parkeringsplass langs veien ca. 200 meter etter at dere har passert gården. Herfra er det en snau times gange til toppen. Med hensyn til barn og evtuentelt mangel på toppform har grunneier vært så snill at han har lovet å åpne bommen slik at gårturen kan nesten halveres (40 min) dersom det er ønskelig. Det er sannsynligvi mulighet for de fleste.

Terrenget idyllisk og er lettgått, men det er en bratt kneik opp på fjellet. Det vil bli lagt ut natursti og oppmuntringsposter  det siste stykket opp på fjellet. Det er kjempefin utsikt til havet på toppen. og vi er helt på grensa til Grimstad og Arendal. slev gikk jeg turen på joggesko opp på torsdag og kom tørrskod opp.  Jeg gikk uten sekk og i rolig tempo for en foksen og brukte drøye 45 min. fra Haugås.

Jeg anbefaler likevel å ta sikte på å bergene god tid.  Hva med å starte felles kl. 11 fra hyttefeltetet der naturstien starter.

TID:  Gudstjenesten starter kl. 12 slik at dere bør beregne litt god tid på turen, parkering etc.

MAT: Enhver må smøre niste selv. Det er ikke lov å lage bål på denne tiden og evt. griller må  tas med hjem  etter turen.

VÆR: Dersom det regner /snør blir gudstjenesten avlyst, men overskyet vær er ingen hindring. Er du usikker på om det blir gudstjeneste blir det lagt ut melding her på hjmmesiden vår og facebookgruppen Froland Menighet.  Sett av dagen nå og legg søndagsturen neste  søndag til Romeheia. Alle er velkomne.

VEIBESRKIVELSE:

Se bilder under.

bilde 1 viser vei inn til Haugås. Hold rett frem og ikke sving inn til gården. i Første kryss er det parkeringsplass for de fleste.

bilde 2 viser veien der naturstien begynner. Dere går mot  venstre forbi hytter ved lonene. Her vil det være merket frem til toppen.

 

romeheia vei 1.jpgromeheia vei 2.jpg