Camp Brokke 14.-16. august

For hvem?

Alle som er født i 2002 og tidligere

Litt om turen

Turen er en friluftstur for alle. Vi lager en basecamp og derfra vil deltakerne velge tur og opplegg etter evne og interesse. De vil bli mulighet for å velge kanotur, topptur, fisketur m.m.

Har du fysiske handicap vil du likevel kunne være med. Basecamp blir ikke så utilgjengelig å komme til.

Program.

Dette er foreløpig program. Mer utfyllende program og pakkeliste sendes ut et par dager før avreise

Fredag  14. august kl. 10:00

avreise fra Froland menighetssenter

Vi går evt. padler til stedet der vi etablerer basecamp

Lørdag  15. august

Frokost

Morgensamling

Ut på tur.

Kveldssamling

Søndag 16. august

Frokost

Morgensamling

Nedringinga av basecamp

Tur hjemover

Ca. kl. 19:00   Hentes ved menighetssenteret

Forsikring:

Vi gjør for ordens skyld klart at dette er en frivillig tur og at hver enkelt selv må sørge for eventuell reiseforsikring

Økonomi.

Prisen er  litt avhengig av hvor mange som melder seg. Men jeg vil tippe mellom 250 og 500  kr.  Det er i hovedsak transportutgifter og litt administrasjon. Vi legger opp til at alle tar med seg  mat de trenger for turen. Gi gjerne tilbakemelding om du tar med deg telt. NB!! Må være et lett fjelltelt.

Pakkeliste

Vi vil sende ut pakkeliste med forslag om mat og klær evt. fjelltelt ved påmelding.

Påmelding.

Innen 5. august til Froland menighetskontor tlf. 372 35 520 eller

mail til oystein.vaaje@agderkirken.no

Noen av lederene er:

Øystein Vaaje, Alf Jørgen Fjærbu, Nils Lyngroth, Ingrid B. Landa pluss et par til.

Håper vi sees! meld deg på !

Turen arrangeres av Froland menighet