Bamble kikelige fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

FESTIVALHELG PÅ MENIGHETSSENTERET

FESTIVALHELG PÅ MENIGHETSSENTERET       https://www.facebook.com/events/899297430159098/    

Ungdomskveld https://www.facebook.com/events/461139457410935/

Det hele starter fredag kl 20.00 med en storstilt ungdomshappening. Her blir det møte med mye musikk og lovsang, sosialt, gøye aktiviteter, konkurranser og cafè. Vi er så heldige at vi også i år får besøk av Jon Bergh, en av Norges aller beste beatboxere. Han vil gi oss et uforglemmelig beatboxshow og er kveldens taler. Vi får også besøk av Lewi Bergrud (vokalist og bassist som har samarbeidet med blant andre Kurt Nilsen, Narum m.fl.) Han blir med og leder lovsangen og synger noen av sine egne sanger.

Dette er en felleskveld i regi av Unge Kristne og Powerhouse.

Seminar for barn og ungdom

På lørdag fra kl 11.00 -14.00 fortsetter vi festivalhelgen med ulike kreative seminarer for de som går i 5. klasse og oppover. Her vil det bli mulighet til å melde seg på band, sang, beatbox, fortellekunst. Proffe og engasjerte instruktører vil gjøre alt for å gi unge inspirasjon og kreativ glede. Seminarene er gratis, men krever påmelding. Påmelding til Geir Grande pr sms til tlf 98220357 eller til epost geir.b.grande@agderkirken.no  Påmeldingsfrist onsdag 13. oktober.

Konsert for alle https://www.facebook.com/events/134028830284332/

På lørdag kveld kl 20.00 inviterer UK Froland ALLE til konsert med Lewi Bergrud og band.

Lewi har stemme og låter som egner seg for de store anledningene og scenene. Dette betyr ikke at det går til hode på han. Lewi håndterer dette på den samme avslappede måten som andre milepæler han har nådd i sin karriere.
Etter en klassisk musikkbarndom med mor som lærte han de første grepene så har Lewi sitt talent og rolige ambisjon gitt han spennende muligheter. Som medlem av bandet Expect har han turnert både Europa og USA. Dette ga spillejobber blant annet i The Roxy Theatre og The Strip, LA. 
Han har bidratt til mange andre artister på bass og koring: Inger Lise Rypdal, søskenbandet Narum og Kurt Nilsen for å nevne noen. Nå er tiden overmoden for at Lewi skal stå i front med sitt eget utrykk, sin egen stemme og sitt eget engasjement. Gjør deg klar til å bli overrasket og henført.

Med seg i bandet denne kvelden har han Jakob Lund Paulsen på keyboard, Kjell Håkon Aalvik på trommer, Geir Grande på gitar, Tora Grande på koring og Ingrid Smith Pedersen på flygel.  

Billettpris kr 200,- (kr 100,- for UK medlemmer). Forhåndssalget er i gang, så ta kontakt med Geir Grande på tlf 98220357 hvis du ønsker å sikre deg billetter. VelkommenJ

Gudstjeneste

Søndag avsluttes helgen med en storstilt søndagskolemesse på Menighetssenteret kl. 11:00.

Følg med på Froland Menighet sin facebookside https://www.facebook.com/frolandmenighet eller Unge kristnes facebookside https://www.facebook.com/groups/5225202716/ , her vil det komme mere informasjon og program for helgen.

festivalhelg plakat 2015.jpg