Fantastisk Julespill på Menighetssenteret

Selv var jeg stolt, rørt og takknemlig over å tilhøre en menighet med så mange resurser. Her var det et glimrende band, kjempegode solister  i alle aldre.  Ja, det var en av de tingen jeg satte pris på. At de hadde maktet å innvolvere  så mange.  Her var det kor og ulike konstilasjoner av grupper. Alt var nøye planlagt og  fløt perfekt, rent logistikkmessig. Her var ingen unødvendige pauser. Lyd og lys var også en fryd. Her var musikk og sang god balansert . En god og varm lysseting gjorde det hele til en god opplevelse rent estetisk. Ja, her skal det legges til at det også var flott pyntet fra  gang til scene. Ingenting var overlatt til tilfeldighetene.

Det var bare en utfordring jeg og mange med meg hadde denne kvelden. Vi fikk ikke lov til å klappe. Det ble opplyst i starten av forestillingen at all  applaus måtte spares til slutt. Og la meg si med en gang. Det var lurt, bra  og ja, jeg var enig i det. MEN  jeg blir så lett revet med. At jeg måtte kjempe mot lysten til å klappe etter hvert nummer.  Men da Harmony dro igang en sang som det gikk ann å klappe takten til lot jeg meg rive med og dro på med en applaus selv om det var midt i forestillingen. Det var det så mye oppspart begeistring som måtte ut.

Jeg er imponert og taknnemlige for alle som bidro med alt fra praktiske ting til flotte sceneopptredener der julebudskapet  kom oss nær gjennom ord, toner, dans og lesing. Takk til de driftige unge damene som dro dette i gang.

ØV

julens fred (1) 250.jpg julens fred (33) 250.jpg