Camp Brokke 4. - 6. augsust

camp birtedalen 2015 (68)stolt fisker.jpg camp birtedalen 2015 (17) blid gjeng på tur.jpg camp birtedalen 2015 (7) padletur.jpg

Trykk på linken for å lese et mer utfyllende progam her

Velkommen til

«Camp Brokke»

Torsdag 4.  –  Lørdag 6.  august

For hvem?

Alle som er født i 2003 og tidligere

Litt om turen

Turen er en friluftstur for alle. Vi lager en basecamp og derfra vil deltakerne velge tur og opplegg etter evne og interesse. De vil bli mulighet for å velge kanotur, topptur, fisketur m.m.

Har du fysiske handicap vil du likevel kunne være med. Basecamp blir ikke så utilgjengelig å komme

Økonomi.

Prisen er  litt avhengig av hvor mange som melder seg. Men jeg vil tippe mellom 250 og 500  kr.  Det er i hovedsak transportutgifter og litt administrasjon. Vi legger opp til at alle tar med seg  mat de trenger for turen. Gi gjerne tilbakemelding om du tar med deg telt. NB!! Må være et lett fjelltelt.

Pakkeliste

Vi vil sende ut pakkeliste med forslag om mat og klær evt. fjelltelt ved påmelding og senest 1. august.

Påmelding.

Innen 31.juli til Froland menighetskontor tlf. 372 35 520 eller

mail til oystein.vaaje@agderkirken.no

Håper vi sees       meld deg på