Konsert med Darling West

Hold av Fredag 14. oktober! Da gjentar vi suksessen fra i fjor høst, og inviterer igjen til konsert med det fantastiske countrybandet Darling West på Froland Menighetssenter. Konserten starter kl 20.00.

Darling West hadde så vidt rukket å børste støvet av Spellemann-nominasjonen de fikk for deres debutalbum fra 2014, før de gikk i gang med å skrive oppfølgeralbumet «Vinyl and a Heartache» som ble sluppet på Vestkyst Records 26. august, til fantastiske anmeldelser i de store norske avisene, bla. terningkast 6 i Dagbladet.

Bandet består av Mari Sandvær Kreken, Tor Egil Kreken og Kjetil Steensnæs. Ekteparet Kreken spiller ikke bare sammen hjemme i sin egen stue, men er også å finne på veien og i studio med artister som Marit Larsen, Odd Nordstoga og Stein Torleif Bjella, mens Steensnæs er å finne bak gitarene når Bjørn Eidsvåg og Ingebjørg Bratland reiser ut på tur.

Det er derimot når trioen kommer sammen den virkelige magien oppstår. Da produserer de låter som passer like godt inn i de folksomme gatene i Nashville, på de solfylte fjelltoppene i Hollywood Hills, og de regntunge bygdene rundt omkring i Norge.

«Vinyl and a Heartache» er produsert av Even Ormestad, som i tillegg til å spille i Jaga jazzist og A-ha, har bygget seg opp et godt rykte som produsent. Skiva låter autentisk, tidsriktig og retro på samme tid, mens låtene veksler mellom å by opp til dans og pleie din hjertesorg.

Forhåndssalg av billetter på Froland Menighetskontor. Billettpris kr 150,.-

Velkommen til konsert!