Bamble kikelige fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Festivalhelg 22. - 24. september

Litt om programmet slik det ser ut nå:

UKjr

Det hele starter fredag kl 17-19 med en storstilt happening for deg som går i 5. – 7. klasse. Her blir det møte med mye musikk, lovsang og andakt, og i tillegg mange gøye og spennende aktiviteter og konkurranser. Det blir også kiosk med masse godsaker.

Ungdomskveld

Fredag fra kl 20-23 fortsetter vi med en storstilt ungdomskveld for deg som går i 8. klasse og oppover. Her blir det møte med tale, mye musikk og lovsang. Martin Wikstøl blir med oss og leder lovsangen sammen med festivalhusbandet.  Lars Ivar Bratsberg, ungdomsrådgiver i Agder og Telemark bispedømme, taler for oss på ungdomsmøte. Etter møtet er det klart for mange gøye aktiviteter, konkurranser og kafé.

Musikkverksted og lovsangsseminar

Lørdag kl 11 og utover blir det også i år musikkverksted for musikkinteresserte i alle aldre. Her blir det mulighet til å lære mer om å spille i band, og eget opplegg for de som driver med lovsang.

Konsert med Martin Wikstøl

Lørdag kveld kl 20 er det klart for konsert med Martin Wikstøl sammen med vårt eget festivalhusband. Martin Wikstøl er for mange kjent som frontfigur i bandet Tidløs, men denne kvelden får vi høre han som soloartist. Med sin klokkeklare og myke stemme serverer Wikstøl fengende popmelodier. Martin Wikstøl er en 31 år gammel sanger og låtskriver fra Øvrebø. Han har de siste årene jobbet som freelance musiker. Han er mye brukt som studiokorist, blant annet for artister som Secret garden, Maria Arredondo, Bjøro Håland og en rekke andre artister og prosjekter. Øvrebøgutten har en bred musikalsk appell, og det er kanskje dette som gjør at han ofte er å høre i alt fra begravelser til store og små konsertscener. Wikstøl skriver og utgir egen musikk. Høsten 2017 er han aktuell med ny utgivelse. Festivalhusbandet består i år av Kjell Håkon Aalvik på trommer, Morten Laukvik på bass, Geir B Grande på gitar og Ingrid Smith Pedersen på flygel/keyboard. I tillegg til Martin Wikstøl vil du også få høre noen av våre egne lokale solister på denne konserten. Konserten er helt gratis, men det vil bli mulighet for å gi kollekt.

Gudstjeneste

Søndag avsluttes helgen med en storstilt familiegudstjeneste på Menighetssenteret kl 11 med blant annet utdeling av bok til 4-åringene. Her blir det fullt band og sang av både Martin Wikstøl og vårt nye kor Froland Soul Children.