Geir slutter

Grunnen til oppsigelsen er at han fikk tilbud om en i tilsvarende stilling i sin egen menighet. Han begynner i Landvik menighet i Grimstad første januar 2019. Vi forstår hans beslutning og ønsker han lykke til, "men mi liår det ikkje."

Geir har vært et friskt pust inn i staben og menigheten. Barn og ungdom har fått en kjær, god og trygg voksenleder som har gitt dem utfordringer og oppgaver og vokse i. Menigheten har fått glede av av hans eminente gitarspill. Gamle salmer i ny innpakkning har gledet mange på gudsjenestene og møtene våre.

I staben har vi hatt en positiv og ansvarsbevist medarbeider i Geir.  Han har ikke vært redd for utfordringer. Babysang er et eksempel på det. Han var spent da han førte gang heiv seg ut i dette arbeidet, men det mestret han. Mange har møtt geir i denne rollen. Denne høsten er det et 17 voksne som kommer med sine barn på disse samlingene.

Ellers så er han i gang med bandundervisning av noen unge gutter. Når han nå trer av så er det i en tid da ungdomsarbeidet er på vei oppover igjen. Han har fått med seg dyktige voksenledere og fått på plass et godt styre som vi tror vil makte å føre arbiedet videre på en god måte.

Geir har vært enkel og samarbeide med. det blir et savn  når han slutter, men  vi ønsker han og familie Guds rike velsignelse i ny tjeneste.

Og vi beholder han heldgvis frem til jul. :-)

Noen bilder fra Geirs tjeneste her i Froland.

band.jpg

geir bjørknes grande koser seg på morgentreningen.jpg

img_0031.jpg