Velkommen til Froland menighet

Artikkelbilde

«Vi vil gi alle døpte en trygg tro på Jesus Kristus»

Sankt-Hansfeirng på Osevollen

Lørdag 23. juni kl. 18 fyres grillene opp på Osvollen. Da er alle velkommen til  å bli med på et sosialt bygdearrangement i regi av Froland menighetssenter, med noen få innslag og aktiviteter.

Hver tar med seg det de måtte ønske. Slår den gode værmeldingen inn, ligger alt til rette for en flott feiring av årets lengste dag.

Velkommen som konfirmant

Froland Menighet ønsker med dette å innby alle som er født i 2004 til konfirmantforberedelse.

Trykk på bildet for mer informasjon

Familietur til Dvergsnestangen

Sommerferien nærmer seg og det er på tide og melde seg på årets familieweekend på Dvergsnestangen. Årets weekend er fra torsdag 12.-15. juli og alle er hjertelig velkommen!

Mer informasjon om priser og overnatting ser du dersom du trykker på bildet.

Friluftsgudstjeneste på Råna 17. juni kl. 12:00

Råna ligger ved Østre Solheimsvannet. Du kan parkere enten på Venemyr eller på Lyngroth og gå inn derfra. Det blir følge å få. Avgang begge steder i fra kl. 11.00. Etter g.tj. spiser vi medbrakt niste. Rodrigo spiller, Ravn preker og menigheten synger:  Ja, til sommeren, ja til skaperverket, ja til Guds store nåde ! Det blir også fine muligheter for bading.

PS: Har du en kano el.l så går det an å padle over vannet fra Skyttemyr.