Bamble kikelige fellesråd

Sang og musikk

Familiekoret er en del av Familiefredag

VELKOMMEN TIL FAMILIEFREDAG

Vi har samme opplegg som tidligere med oppstart kl 17.00 og holder på til ca 19.00. Husk at det alltid er plass til flere, og familier i alle varianter og former er hjertelig velkomne til å samles og ha det hyggelig sammen. Vi kommer til å være frimodige å spørre om litt hjelp til kjøkken og kaker, og jeg sier igjen takk for utrolig velvillighet til dette de foregående semestrene.

Mvh styre i familiefredag.

Med jevne mellomrom opptrer vi med koret, hovedsakelig i Froland, men av og til andre steder også.

Familiekoret

Program for våren 2018

19.1 - familiefredag på menighetsenteret

9.2  - synge på vintermessa på menighetsenteret (mer info kommer)

23.2 - familiefredag på menighetsenteret med karneval...

16.3 - familiefredag på menighetsenteret

20.4  - familiefredag på menighetsenteret

25.5 - familiefredag på Olsbu gård med grilling og aktiviteter.

Mvh styre i familiefredag.

Velkommen til liten og til stor!k

Kontaktperson Silje Olsbu 976 26 856

Se facebookgruppen.