Bamble kikelige fellesråd

VELKOMMEN TIL FAMILIEFREDAG

Vi har samme opplegg som tidligere med oppstart kl 17.00 og holder på til ca 19.00. Husk at det alltid er plass til flere, og familier i alle varianter og former er hjertelig velkomne til å samles og ha det hyggelig sammen. Vi kommer til å være frimodige å spørre om litt hjelp til kjøkken og kaker, og jeg sier igjen takk for utrolig velvillighet til dette de foregående semestrene.

Mvh styre i familiefredag.

Med jevne mellomrom opptrer vi med koret, hovedsakelig i Froland, men av og til andre steder også.

Familiekoret

Program for høsten 2018

24. august - familiefredag på menighetsenteret

21. september - familiefredag på menighetsenteret.

26. oktober - familiefredag på Hurv bedehus

23. november - familiefredag på menighetsenteret.

14. desember- familiefredag på menighetsenteret. .

Mvh styre i familiefredag.

Velkommen til liten og til stor!k

Kontaktperson Silje Olsbu 976 26 856

Se facebookgruppen.